Csehország Tornádó - Tihany - Időkép Képtár - 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.

Csehország Tornádó - Tihany - Időkép Képtár - 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében.. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. A(z) tornádó csehországban című videót köpönyeg nevű felhasználó töltötte fel a(z) nagyvilág kategóriába. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban.

Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott.

Párban - Időkép Képtár
Párban - Időkép Képtár from www.idokep.hu
Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Tíz sérültnek súlyos az állapota. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Hodonín településén fákat tépázott meg. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, eddig 200 sérültről számoltak be a hatóságok, de halálos áldozatok is vannak.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. A rendőrség a tornádó által érintett településeket lezárta, hogy megakadályozza az esetleges rablásokat. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé.

Aranyvesszőn arany nektár - Időkép Képtár
Aranyvesszőn arany nektár - Időkép Képtár from www.idokep.hu
A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Eddig 0 alkalommal nézték meg. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről.

Hodonín településén fákat tépázott meg. Legkevesebb három áldozatról tudni, akik nem élték túl a természeti katasztrófát. 3 moravska nova ves, szintén körülbelül 60 kilométer. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tíz sérültnek súlyos az állapota. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az. A tegnapi csehországi tornádó hatása szlovákiát is érintette. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Csehország és szlovákia határán ugyanis egy, a térségben rendkívül ritkának számító, hatalmas erősségű szélvihar csapott le, ami óriási.

„településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Itthon hőségrekord volt csütörtökön, csehországban viszont kifejezetten rossz idő. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A vihar fákat csavart ki, házakat tett lakhatatlanná, de hodonínban letépte egy sportközpont tetejét, és az.

Képtár - Időkép
Képtár - Időkép from www.idokep.hu
Ritkán látott tornádó söpört végig csehország délkeleti részén, amiről többek között az ap is beszámolt. A kora esti órákban a csehország és szlovákia határán egy tornádó komoly károkat okozott. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Az alábbi riportot pedig a német dw készítette, a hírcsatorna által megszólaltatott radio prague international munkatársa, ian willoughby szerint a tegnapi volt csehország történetének. Csak a házak falai maradtak meg, tetők és ablakok nélkül. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak.

Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén.

Legkevesebb hárman meghaltak, háborús állapotok vannak a kórházakban. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a. Hodonín településén fákat tépázott meg, kerítéseket bontott le és. Hodonín településén fákat tépázott meg. Többen meghaltak és rengetegen megsérültek, amikor csütörtök este tornádó söpört végig csehország déli részén. „településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. 2 ennyi maradt egy férfi házából a tornádó pusztítása után mikulcicében. Legkevesebb öten meghaltak, 85 embert pedig. Tíz sérültnek súlyos az állapota. Az országos meteorológiai szolgálat közösségi oldalán számolt be az esetről. Településünkön tornádó söpört végig, amely a falu felét a földdel tette egyenlővé. Tornádó pusztított csehország és szlovákia határán, kétszáznál is több sérültet láttak el a kórházakban, és halálos áldozatok is vannak. A szélvihar megrongálta a templomot is, ledöntötte a.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama